ПП-ДБ предложи меморандум за управление с ГЕРБ, чрез който да двете

...
ПП-ДБ предложи меморандум за управление с ГЕРБ, чрез който да двете
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Меморандум - предложен, меморандум - отхвърлен

ПП-ДБ предложи меморандум за ръководство с ГЕРБ, чрез който да двете обединения да поделят регулаторите на правилото " те ще управляват нас, а ние - тях ".

В края на деня Мария Габриел публично разгласи позицията на ГЕРБ - меморандумът е отритнат, тъй като " самостоятелни регулатори " щели " да бъдат поделени за сметка на персонални цели и партийни ползи ".

Руска антипутинска клетка e възнамерявала да освободи опозиционния деятел Алексей Навални от затворническия лагер. Как и за какво членовете ѝ не са съумели да осъществят желанието си - вижте в долния линк.

С забележима емпатия и гласно отвращение от тези " клеветнически твърдения ", " доноси ", " пасквили " Прокурорската гилдия изслуша Радослав Димов и Ясен Тодоров - двама магистрати, чиито имена излязоха тези дни към Мартин Божанов-Нотариуса.

Действат ли глобите против Русия? И да, и не. Повече по тематиката - вижте по-долу.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР